Microsoft Dynamics 365 Business Central Localitzat d'Andorra

Per què triar-nos?

 

Que ofereix nou per a Andorra?

Les noves solucions basades en el núvol, com Microsoft Dynamics 365 Business Central Localitzat d'Andorra, ofereixen a qualsevol empresa una visió integral, optimitzada i d'extrem a extrem de tota la seva organització.

Microsoft Dynamics 365 Business Central Localitzat d'Andorra connecta, per primera vegada al país, tots els processos empresarials amb una única solució unificada. D'aquesta manera, les dades poden compartir-se ràpida i fàcilment amb les persones clau de l'empresa. Tindràs, per tant, accés a les dades més actuals i precisos perquè puguis prendre decisions més encertades.

Capability1_Benefit1.png

• La solució permet que tots els sistemes que implementa una empresa s'interconnectin, s'actualitzin en temps real i estiguin disponibles immediatament per a ser analitzats.


• Finances, amb la normativa del país, vendes, servei al client, operacions: totes les àrees d'una empresa funcionant de manera integrada, automatitzada, capaç de respondre entre si i treballar juntes en un ecosistema.


• Les solucions de gestió basades en el núvol, com Dynamics 365 Business Central Localitzat d'Andorra, complementades amb Recursos Humans, amb la normativa del país, CRM i les capacitats de Power Platform , ofereixen una visió general 360º de l'empresa de manera fàcil i contínua.


• Amb totes les dades d'una empresa en un sol lloc i anàlisis integrades, responsables poden prendre decisions més informades que augmenten la productivitat i l'eficiència, acosten als empleats en teletreball i brinden un servei al client ràpid, àgil i personalitzat.

Descarragui's el manual de Reclutament i selecció de personal aquí

Descarregui's el manual de Recursos Humans aquí

Descobreix els avantatges d'aquest servei

Avantatges

Tot integrat

Totes les seves necessitats en una mateixa solució

Servidor inclós

Oblidi's de còpies de seguretat, manteniments. Tot està inclòs en el cost de llicenciament

Accessibilitat

En disposar de la plataforma en el núvol, podrà accedir des de qualsevol lloc 24/365.

Si tens alguna pregunta no dubtis en contactar amb nosaltres