• jmdelgado2

L'automatizació dels processos i la productivitat laboral

La productivitat laboral és la quantitat de treball profitós que es realitza en un temps determinat. Aquesta quantitat de treball útil ha de ser la màxima possible, i ha d'anar en augment per rendibilitat al màxim les jornades laborals, siguis treballador o empresari.

La productivitat laboral s'ha convertit en un problema per a moltes empreses i autònoms. L'Organització per la Cooperació Econòmica i el Desenvolupament (OCDE) assegura que la tecnologia ofereix un gran potencial que ajuda a millorar la productivitat i competitivitat de les empreses.

La utilització de softwares i aplicacions ajuden a millorar la productivitat empresarial


La utilització de software i aplicacions ajuden a millorar la comunicació de les estratègies, el temps dedicat a les prioritats es podran augmentar i es produeixen taxes superiors de finalització de projectes gràcies a l'automatització dels processos.

Amb l'automatització dels processos s'aconsegueix estalviat temps i costos, augmentant la productivitat i reduint l'estrès laboral. Aquesta automatització pot ser des de les gestions administratives fins a les anàlisis de resultats.


L'objectiu és fer les tasques més fàcils, efectives i eficients durant la gestió empresarial per no perdre i guanyar productivitat i competitivitat de l'empresa.

Tot això, s'aconsegueix amb la integració d'aplicacions que substitueixen els processos manuals, accelerant les gestions administratives, l'anàlisi de resultats, optimitzant així les estratègies enfocades a la consecució d'objectius.

Utilitzar la tecnologia en les diferents tasques de l'empresa no només ajuda a la productivitat, també, els processos són més precisos i sense errors, no hi ha pèrdua d'informació i permet aconseguir els objectius amb facilitat.

A SucaSuc comptem amb una de les millors eines d'automatització de processos del mercat i està totalment adaptat a les necessitats d'empresa d'Andorra.


Microsoft Dynamics 365 Central connecta als equips amb una única solució que connecta els equips de venda, servei tècnic, finances i operacions per ajudar a adaptar-se més rapid i aconseguir resultats.


Què es pot aconseguir amb Microsoft Dynamics?

- Migra al cloud més ràpid amb total confiança

- Extregui coneixements sobre l'empresa i impulsa la productivitat

- Augmenta la visibilitat i el rendiment de les dades financeres

- Impulsa les vendes i millora la qualitat del servei al client

- Finalitza els projectes a temps i sense sortir-se del pressupost

- Optimitza la gestió de l'inventari i la cadena de subministrament

Vols saber més informació sobre el que et podem oferir?

COMERCIAL1@SUCASUC.AD o trucant al +376 860 787 | +376 694 418


19 views0 comments

Recent Posts

See All