• Suc a Suc

Creació d'APP per Nord Andorrà que facilita als clients el seguiments dels consums


Fa cent anys que Nord Andorrà SA subministra energia a les valls del nord i la gent més gran de la parròquia encara guarda el record o ha sentit que la llum provenia del Roc de les Anelletes a Andorra la Vella a través de pals provinents de la zona de Sant Antoni.


Han passat molts anys des d'aquesta efemèride, i la companyia ha seguit subministrant electricitat a La Massana i Ordino adaptant-se a tots els temps viscuts.


Des de l'Andorra agrícola, les cadenes d'evasió de la Segona Guerra Mundial, el creixement turístic i demogràfic, la transformació dels sectors econòmics, les grans obres d'infraestructures, i actualment l'homologació europea del país i la transformació digital.


En l'última dècada, a banda de la seva activitat pròpia, Nord Andorrà està promovent, juntament amb la Mútua Elèctrica, infraestructures energètiques renovables per a contribuir a la imprescindible transició energètica i per a reduir les emissions de combustibles fòssils.


Aquest any 2021 es materialitzarà el parc solar més gran del país amb 2 MW de potència situat al Cubil a l'estació de Pal i la minicentral hidràulica d'Aixovall.


En paral·lel a aquestes inversions, fa temps que Nord Andorrà està desenvolupant sistemes d'informació, com els sistemes de comptatge intel·ligent i a distància, els fulls de treball digitals amb sortides d'existències i eines de gestió integrada de comptabilitat i producció.


Amb aquesta aplicació desenvolupada conjuntament entre Nord Andorrà i els nostres informàtics de Suc a Suc, el client podrà consultar tots els serveis contractats amb la companyia, els propis de consum d'electricitat, però també i com a novetat contractar i consultar els nous serveis que oferirà l'empresa als seus clients.


Nord Andorrà gràcies als serveis qualificats i professionals per a desenvolupar aquesta app, es converteix en el primer país a poder disposar d'una eina mòbil d'interacció entre l'empresa comercialitzadora i les seves necessitats.


Una vegada més, ajudem a les empreses en la seva transformació digital, sent Nord Andorrà una empresa centenària i facilitant la comunicació entre empresa i usuari, oferint a l'usuari una experiència única poden accedir a les dades de consums elèctrics i poder interactuar amb els serveis d'atenció al client.

10 views0 comments

Recent Posts

See All