• Suc a Suc

Formacions Office Excel, Word i Power Point

És un fet que actualment el món digital guanya per sobre de tot. Controlar les eines d'aquest món et pot ajudar en el teu actual lloc de feina i et pot obrir moltes portes en un futur.


Disposar d'un bon currículum és un aspecte que ajuda molt a l'hora de buscar feina i trobar-ne. Hi ha dos aspectes que són bastant ben rebuts en totes les ofertes de feina i són les nocions en Office.


L'Excel és una eina que ens permet dur a terme moltes feines diferents. És un programa complet per poder fer des d'un inventari en una empresa, fins a dur a terme factures o gestionar tipus de coses. Les seves funcionalitats es poden aplicar a qualsevol empresa.


Tenir un control total del Word té molts avantatges com crear documents amb diferents estils i aparences, gràcies a les plantilles i eines de les quals disposa, significa un estalvi i de millora en el treball.


El PowerPoint t'obrirà un nou món en tècniques de comunicació visual gràcies a les eines que proporciona i que ajudaran a transmetre un missatge clar i dinàmic. Si es sap utilitzar no és complicat i és molt útil pel dia a dia.


A SucaSuc fem formacions d'aquestes tres eines i ens adaptem als teus horaris i les teves necessitats.

- Preu especial per grups

- Desplaçament a oficines

- Telemàticament

- Sala pròpia de formacions


A més, comptem amb els millors experts en la matèria de Microsoft office i sabem tots aquells trucs que et poden facilitar molt la teva feina.


9 views0 comments

Recent Posts

See All