• jmdelgado2

Solucions Business Intelligence amb Dynamics 365 Business Central a Andorra

365 Business Central es diferencia de la resta de productes del mercat amb:


1. Integració nativa amb Office 365

2. La llicència és personalitzada

3. La integració amb eines d'intel·ligència de negoci amb PowerBI


Multidispositiu


Amb el programa 365 Business Central es pot accedir des de qualsevol lloc i qualsevol dispositiu, comptaràs amb la mateixa experiència.


Visió global


Dynamics 365 Business Central permet connectar totes les parts de l'empresa pel coneixement de totes les operacions i la gestió dels processos. La possibilitat de compartir informació amb qualsevol departament per a la millora dels resultats suposarà per estalviar temps i costos.


Productivitat


La possibilitat d'automatitzar tasques i la transformació de les dades d'informació fa que els processos siguin més ràpids i eficients.


Coneixement dels clients i les seves tendències


Gràcies als diferents informes que ofereix el 365 Business Central Microsoft es podrà anticipar a la demanda i les tendències dels clients.


ERP i CRM junts


Tant els departaments de finances com els que operen directament amb el client podran supervisar les vendes i les despeses en temps real, obtenint una visió realista de la situació econòmica de l'empresa.


On premise, hosting privat i cloud


Dynamics 365 compta amb el model SaaS i també amb on premise, hosting privat i cloud


Anàlisi i visualització de les dades


Els mòduls són totalment configurables, podent ser desenvolupats des de zero amb eines senzilles. Els resultats es mostren en temps real.


Aplicació intuïtiva


És un dels avantatges del compte Microsoft ofereix als empleats una eina de treball per treballar sense cap dificultat i sense un ampli període d'adaptació.


Adaptat a Andorra


Tots els tràmits i processos estan adaptats al paradigma jurídic i fiscal d'Andorra


A Suc a Suc podem oferir-te solucions de BusinessIntelligence, realitzant un anàlisi de les necessitats de la teva empresa, planificant una transformació digital amb l'objectiu d'optimitzar processos i, finalment, aconseguir resultats reals en productivitat i monetaris.

9 views0 comments

Recent Posts

See All